Tjenester

Design

Design er et viktig element for hvordan din bedrift blir oppfattet. Vårt mål er å skape unike uttrykk som selger og blir husket. Vi kan hjelpe deg og din bedrift med webdesign og visuell profilering. Vi leverer sider med responsiv design, som betyr at den er tilpasset mobil og lesebrett. Vi lager logoer og profilmanualer, designer brosjyrer, plakater og årsrapporter m.m. Se gjerne eksempler fra våre tidligere arbeider lengre ned på siden. 

Tjenestedesign

Tjenestedesign er med på å produsere gode kundeopplevelser over tid og kan hjelpe med verdiøkning for egen bedrift. Tjenestedesign er med på å belyse hele kundereisen fra start til slutt, noe som er nyttig for å avdekke flaskehalser, fallgruver og muligheter. Kontakt Marte for et uforpliktende tilbud på foredrag eller workshop i faget. 

Trykkeri

Print og trykksaker har vi 40 års erfaring med. Vi har en allsidig og lokal produksjon og alt man kan forvente av et moderne digitaltrykkeri. Med vår Xeroxmaskin kan vi levere falset og brettede produkter opp til A3, og med Roland storformatprinter får du produkter med bredde opp til 137 cm og så langt som 30 m. Med disse to printerne kan vi tilby deg det meste innenfor digital trykking. Eksempler på trykksaker er plakater, visittkort, konvolutter, brosjyrer, roll-up, regningsblokker og folie (bil, vegg eller vindu). Vi legger trykk på god service og rask levering!  

Profileringsartikler og firmagaver

Ved å bruke en gjennomtenkt og smart profilmarkedsføring kan du være ditt varemerke overalt og hele tiden. En sterk profilering gir deg og dine medarbeidere samhørighet med merkevaren din, uansett om møtet er på hjemme- eller bortebane. Logoen din kan trykkes på det meste – hos oss får du kjøpt alt fra arbeidsklær, finskjorter og funksjonsklær til reklameartikler, gaver og elektronikk. Vi tilbyr skreddersydde produkter tilpasset din bedrift til konkurransedyktige priser.