Om oss

Trykkeriet har eksistert siden 1972, men med forskjellige eiere. Vi er nå en del av Vesterålen Vekst (www.vvas.no) og holder til i nye lokaler i industriveien 14. Designfabrikken kan levere deg alt innen trykk og reklameartikler uten lang ventetid og til konkurransedyktige priser. Vår dyktige designer leverer det du trenger av profilering, reklame og kommunikasjon.

Tore Øygård

Trykkeriansvarlig

Tore Øygård er fra Andenes, og har jobbet på trykkeriet på Andenes i over 35 år, noe som resulterer i stor kunnskap om faget, rask produksjon, kvalitet og allsidighet. 

Artig fakta: Afro som yngre, perfeksjonist og elsker appleprodukter!

Marte Wiik

Freelance grafisk designer

Marte, vår samarbeidspartner på design, har utdannelse fra Westerdals School of Communication, University of East London, erfaring fra designbyråer som Rød Tråd, Enzo Finger Design og God strek. 

Artig fakta: Yogalærer, jobbet på bar i London og nerd innenfor typografi.

Lisbeth Hagan

Nestleder

Lisbeth har vært i bedriften siden den ble etablert i 2004. Er nestleder og multitalent som både er jobbkonsulent i AFT- og ARR-tiltakene ved Vesterålen Vekst samt i flere år har jobbet med bedriftens regnskap i tillegg. Vi er heldige som nå får dele henne med morsbedriften vår!